Lipkjeschat Berichten De mooie vogels in de tuin

De mooie vogels in de tuin

vogels in je tuin

De vogels in de tuin zijn altijd erg luidruchtig en actief. Ze maken veel lawaai en ze vliegen rond in patronen die ik niet kan begrijpen. Op een dag, toen ik op de veranda zat te pauzeren van het werk in de tuin, kreeg ik een idee. Ik realiseerde me dat ik in plaats daarvan mijn tijd kon besteden aan het tekenen van ze! Dat is tenslotte wat ze voor mij doen: inspiratie bieden met hun prachtige kleuren en sierlijke bewegingen.

Vogels zijn nuttige, levendige wezens die vreugde brengen aan degenen die ze hebben. Ze fleuren een tuin op en veel mensen vinden het leuk om vogels rond hun huis te hebben, maar soms is het niet zo gemakkelijk als je zou denken! Vogels komen vaak niet in je tuin zonder te worden uitgenodigd, dus hoe kunnen we deze op hun hoede zijnde huurders in onze huizen krijgen? Simpel: door te zorgen voor de juiste omgeving voor vogels in het algemeen. Van voederhuisjes met zaden of pindakaascupjes verstopt tussen het onkruid op de grond tot hoge bomen vol kleurrijke zangvogels elk seizoen biedt iets nieuws te wachten net buiten uw bereik van de deur.

Tuin die geschikt is

Vogels zijn de beste! Ze kunnen zo vermakelijk en schattig zijn, vooral als ze uit volle borst zingen. Maar het is belangrijk om te onthouden dat niet elke tuin vogels aantrekt – daarom wonen sommige mensen in steden, terwijl anderen met velden of bossen in de buurt meer geluk zullen hebben met het aantrekken van gevederde bezoekers. Toch is er misschien nog hoop voor je als je huis niet te ver in de natuur ligt door planten. Zoals bloemen toe te voegen langs looppaden die dicht naar ramen leiden waar het daglicht de hele dag op schijnt (of gebruik lampen op zonne-energie).

Vogels zijn geweldig, maar ze passen niet allemaal in een paar. Als u wilt dat de vogels in uw tuin gezond en gelukkig zijn, is het belangrijk dat ze genoeg ruimte hebben! Zorg voor wat bomen of struiken om op te zitten en ook voor waterpartijen zoals vijvers, die deze gevederde vrienden ook altijd graag lusten.

Vogelhuisje

Als je een kleine achtertuin hebt, is het misschien een idee om vogelhuisjes te kopen. Die trekken meestal vogels aan en die zoeken toch al een comfortabele plek- het gedoe van bomen of struiken planten zou ze ook gelukkig maken! Er zijn er genoeg in verschillende maten – maar vergeet niet dat als dit de eerste keer is dat je zoiets doet, het niet nodig is om met iets groots te beginnen (tenzij het misschien zinvol is om er veel bij de hand te hebben). Dit artikel heeft een aantal goede doe-het-zelf suggesties waarmee iedereen gemakkelijk zelf zijn eigen knusse optrekje in elkaar kan zetten zonder veel gereedschap/materiaal nodig te hebben en waar je meteen bij kunt als het eenmaal gebouwd is.

Eten

Zorg ervoor dat de vogels iets te eten krijgen! Probeer in de winter wat lekkers in je tuin op te hangen en vul hun favoriete voederhuisjes met voer. Als je een vogelhuisje hebt – is het tijd voor een nieuwe maaltijd (of twee)! Het kan ook zijn dat je andere dieren aantrekt, zoals ratten of muizen, maar dat is niet erg, want die willen we ook, toch?

Vogels zijn leuk om in de buurt te hebben. Ze kunnen vermakelijk zijn, en het is leuk als ze hun nest maken in de bomen in de buurt! Maar als u dat niet wilt, hang dan wat brood of andere etenswaren aan takken zodat de vogels snel genoeg weer terugkomen. Als er maar elke dag iets voor ze in de aanbieding is natuurlijk (en wie kan het deze hongerige diertjes kwalijk nemen).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts